Sambata se deschide Targul de Craciun

Hila Ovidiu

Si chiar daca luminitele pornesc de vineri seara, sambata seara ia startul cea de-a VI-a editie a Targului de Craciun. Aceasta se anunta una cu totul speciala. In seara deschiderii alaturi de sibieni va fi si indragita cantareata, Nicola.

O noua editie a Targului de Craciun va debuta in Piata Mare din Sibiu in acest weekend. Sambata cea mai spectaculoasa editie de pana acum, asa cum o numesc organizatorii va debuta cu un show de lumini la ora 19.00. Prima seara a targului va fi incheiata de un megarecital semnat Nicola. De pe ordinea de zi a evenimentului nu pot lipsi adoptiile de animale, concertele de colinde, spectacolele dedicate obiceiurilor de iarna, un spectacol cu magicianul MArian Ralea, iar duminica 23 decembrie cei mici trebuie sa fie neaparat in Piata Mare pentru a-l intampina asa cum se cuvine pe Mos Craciun. Targul de Craciun a fost initiat la Sibiu in urma cu 6 ani de Fundatia Austria Pro Romania cu sprininul Biroului Atasatului Social al Ambasadei Austriei si bineinteles cu ajutorul municipalitatii sibiene. La ora actuala Targul este singurul cu adevarat recunoscut pe plan national iar vestea sa s-a dus si dincolo de granitele tarii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Iohannis aprinde lumina in Piata Mare

Au mai ramas mai putin de 24 de ore pana la momentul in care in Piata mare vor fi aprinse luminitele de Craciun. Acestea vor porni vineri la ora 19.00. la punerea in functiune a sistemului de iluminat va fi prezent si primarul Sibiului. Dupa modelul celorlalte tari europene unde […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro