Salvator din pasiune

Hila Ovidiu

Tinerii din Sibiu sunt provocati la..voluntariat. Cei care vor sa devina eroi pentru cei din jur dar si sa deprinda meseria de pompier se pot inscrie ca voluntari in cadrul campaniei „Salvavor din Pasiune”. Cei interesati isi pot depune dosarele pana in 29 iulie.

Tinerii care vor fi declarati admisi vor trece printr-un program de pregatire de cateva sute de ore. Abia apoi vor putea lua parte la interventii efective. Vor invata cum sa se protejeze in primul rand pe ei dar si cum sa ii salveze pe cei aflati in impas. Dupa data limita de depunere a candidaturilor si analiza dosarelor vor fi anuntati cei selectati. Sunt puse la bataie cateva zeci de posturi. Anul trecut au fost selectati 40 de voluntari. Pentru a deveni voluntar ISU doritorii trebuie sa aiba varste cuprinse intre 16 si 65 de ani, sa fie apti medical si sa nu fi fost condamnati de vreo instanta. Dosarul de candidatura trebuie sa contina o cerere de inscriere, cazier pentru persoanele de peste 18 ani, copie dupa actul de identitate, avizul psihologic, actul doveditor pentru ultimele studi absolvite sau in curs de desfasurare, adeverinta medicala si acordul parintilor in cazul minorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben de vreme rea

Dupa o zi caniculara, ploile revin in forta! Meteorologii au emis o atentionare de cod galben valabila pentru cea mai mare parte a tarii. Avertizarea intra in vigoare in 24 mai si este valabila pana in 25 mai la ora 21.00. Specialistii in meteorologie au emis o atentionare cod galben […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro