SALVATOR DIN PASIUNE ….ȘI TU POȚI FI VOLUNTAR ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ !

Doriți să fiți de ajutor celor dragi? Vreți să învățați cum se acordă primul ajutor? Vreți să fiți de folos comunității din care faceți parte?
Dacă DA, atunci vă așteptăm să vă înscrieți în cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune” derulat la nivelul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu .Demersul are la bază beneficiile activităților de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarității și responsabilității civice și valorii profesionale a acestora, materializat în sprijinul acordat comunităților pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea lor.
În perioada activității desfășurate în cadrul inspectoratului, voluntarii vor dobândi cunoștințele necesare acordării primului ajutor medical de urgență, vor urma cursuri de specializare în cadrul centrelor de formare ale I.G.S.U., iar ulterior vor încadra autospecialele de intervenție alături de pompierii profesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Precizări achiziții de echipamente de protecție

În contextul epidemiologic actual legat de apariția și răspândirea noului coronavirus COVID-19, vă informăm că Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu se află în legătură permanentă cu distribuitorii de echipamente de protecție astfel încât stocurile să fie suplimentate constant. În acest sens, SCJU Sibiu a lansat recent către S.C. Coramed […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro