Salonul de Vara

Hila Ovidiu

Un nou eveniment de marca la Uniunea Artistilor Plastici din Sibiu. Marti seara a avut loc deschiderea Salonului de Vara. La eveniment au luat parte artisti si critici.

Din 2007 si pana azi a devenit o adevarata traditie ca la Uniunea Artistilor Plastici filiala Sibiu sa fie vernisat la fiecare inceput de anotimp cate un salon care sa contina lucrarile pictorilor sau sculptorilor locali. Marti seara a avut loc vernisajul salonului de vara. Sibienii pot vizita in fiecare zi de luni pana sambata lucrarile de grafica, arta decorativa, pictura sau sculptura expuse in cadrul Salonului de Vara. De asemenea cele mai multe dintre lucrari pot fi si achizitionate. Galeria de Arta a UAP se gaseste in Piata Mare la numarul 12.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii rutieri au de munca non stop

Infractiunile la regimul circulatiei nu se comit doar de conducatorii de autoturisme, ci si de cei de motociclete. Si cu motocicleta neinmatriculata si fara permis. Asa a fost prins de catre oamenii legii un tanar de 24 de ani. Barbatul a cazut prada politistilor din Agnita in timp ce efectuau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro