Sacrificiile bunicilor pentru nepoti…

Hila Ovidiu

Sute de pensionari si-au facut credite la Casa de Ajutor Reciproc pentru a-si ajuta nepotii sa mearga la scoala. Cu sumele imprumutate bunicii au cumparat uniforme ghiozdane si caiete.

648631.bunici-0De voie sau de nevoie batranii au luat drumul Pietei Mari a Sibiului pentru a sta de vorba cu cei de la casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Desi vroiau initial banii pentru a putea trece mai usor peste facturile aduse odata cu gerul iernii iata ca pensionarii s-au vazut nevoiti sa intinda mana dupa bani inca de la inceputul toamnei. Cei mici au inceput scoala iar parintii acestora oricat au facut socoteli tot nu le-a mai ramas bani si pentru rechizite. Si cum batranii stiu ca….ai carte ai parte, s-au oferit sa fie ei cei care intind o mana de ajutor viitorilor scolari. La o luna dupa ce au facut imprumutul pensionarii trebuie sa dea si prima rata. Norocul lor este ca aici ratele sunt mici, pe masura posibilitatilor lor. De altfel Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor este singura institutie care da bani cu imprumut pentru persoanele de varsta a treia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pavilion multicultural la MAL

Muzeul in aer liber va avea un Pavilion Muzeal Multicultural. Lucrarile au inceput deja si au primit binecuvantarea inaltelor fete bisericesti. Ba mai mult, dupa traditia romaneasca a fost puse intr-o sticla mai multe obiecte, iar aceasta a fost acoperita cu ciment. Va servi drept marturie generatiilor viitoare care vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro