S-au afisat rezultatele pentru definitivat. Nemultumitii pot depune contestatii!

Hila Ovidiu

De marti se pot depune contestatiile pentru examenul de definitivat. Au participat la acest concurs 158 de candidati din cei 168 care au fost validati.

Marti au fost facute publice rezultatele concursului de definitivat. Din cei mai bine de 160 de candidati care au fost declarati valizi doar putin peste 140 au si reusit sa promoveze examenul. Cea mai mare nota la probele scrise a fost de 9,65 iar cea mai mica de 3,25. Candidatii au reusit sa obtina cele mai bune note la proba de inspectie si la portofolii. Cea mai mare medie de promovare a fost de 9,72. La polul opus, s –a situat o medie de 5.85. Pentru medie s-au calculat toate notele obtinute de catre candidati la probele de examen. Candidatii nemultumiti de note pot depune incepand de marti contestatii. Rezultatele finale, cele de dupa rezolvarea contestatiilor, vor fi facute publice abia in 30 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lovita de masina chiar pe trecerea pentru pietoni

Neatentia la volan a facut victime. O femeie a fost lovita chiar pe trecerea de pietoni in zona Mihai Viteazu. Soferul vinovat nu i-a acordat prioritate la traversare.\ Intr-un moment de neatentie un tanar in varsta de 19 ani a calcat pedala de acceleratie in locul celei de frana si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro