S-a urcat in masina in timp ce-i era ridicata

Hila Ovidiu

S-a urcat in masina pentru a scapa de cei de la ridicari. Dupa ce si-a parcat masina oarecum neregulamentar, un sibian a facut “spectacol in speranta ca va scapa de amenda de 500 de lei. Cei de la ridicari auto spun insa ca omul s-a urcat in masina dupa ce aceasta fusese urcata pe platforma si ca a incercat chiar sa isi coboare autoturismul singur de pe utilajul Serviciului Piete al Primariei.

Scandal intre un sofer sibian care a parcat neregulamentar si cei de la ridicari auto. Angajatii de la Serviciul Piete au venit sa ridice un autoturism stationat neregulamentar pe strada Jiului, dar cand sa-l puna pe platforma a venit proprietarul masinii. Omul a urcat rapid in masina in speranta ca asa va reusi sa scape cu o amenda mai mica de 500 de lei. Masina de ridicari a stat mai bine de o ora cu autoturismul pe platforma pana cand a fost intocmit un proces verbal. Primaria anunta ca ii va deschide soferului masinii ridicate un proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liceeni ajutati sa isi aleaga cariera

Caravana Carierei a ajuns si la Sibiu. Pana in data de 7 decembrie vor avea loc mai multe actiuni in scolile sibiene in cadrul carora liceenii aflati in ultimul an vor primi servicii de consiliere si orientare in cariera. Activitatea caravanei se va incheia la jumatatea anului viitor. Pana atunci […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro