S-a strigat catalogul dupa 55 de ani

Hila Ovidiu

Dupa 55 de ani la Colegiul Lazar s-a strigat din nou catalogul pentru promotia 1961. emotionati peste masura, fiecare dintre cei aproximativ 50 de fosti liceeni prezenti au raspuns prezent. Dupa cateva ore de povesti s-a incins distractia.

Cu tinerete vesnica in suflet, zeci de absolventi ai promotiei 1961 a Colegiului Lazar si-au dat intalnire pentru a striga din nou catalogul la implinirea a 55 de ani de la absolvirea liceului. Inainte insa s-au oprit la Biserica Ursulinelor pentru a-si omagia colegii deja plecati din aceasta lume. De aici fostii liceeni au mers in institutia in care si-au petrecut cei mai frumosi 4 ani din viata. Aici au fost intampinati de catre membrii corului liceului care au interpretat “Gaudeamus”. Participantii spun ca din cei aproximativ 100 de absolventi 38 au trecut la cele sfinte iar cei 53 inca ramasi in viata nu rateaza nicio ocazie de a fi din nou impreuna si de a rememora clipele frumoase petrecute pe parcursul liceului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comemorat la 4 ani de cand a fost ucis

Marius Paliuc, jandarmul ucis la datorie in fara Consulatului German a fost comemorarat pentru al patrulea an consecutiv de catre colegii sai. Pentru prima data a fost prezenta la ceremonie si mama tanarului. Aceasta cere sprijin autoritatilor pentru ca tanarul sa fie inaintat in grad postmortem. Sunt 4 ani de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro