S-a spanzurat la 64 de ani

Hila Ovidiu

O femeie de 64 de ani din Cisnadie si-a pus capat zilelor la sfarsitul saptamanii trecute. Cadavrul femeii a fost gasit chiar de catre mama ei, care a chemat imediat politia. Nimeni nu stie deocamdata de ce s-a spanzurat femeia, dar este cunoscut faptul ca suferea de afectiuni psihice.

Durere fara margini pentru o femeie din Cisnadie. Aceasta locuia impreuna cu fiica ei in varsta de 64 de ani, iar la sfarsitul saptamanii trecute si-a gasit singurul copil atarnand in streang in sufrageria casei. Batrana a cerut imediat ajutor, insa, pentru femeia care a decis sa-si puna capat zilelor, a fost prea tarziu. Medicii ajunsi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul. Cazul a ajuns pe mana politistilor, care au concluzionat ca trupul neinsufletit al femeii nu perezenta urme de violenta, deci in cauza nu sunt suspiciuni de omor. Oamenii legii nu au reusit sa stabileasca deocamdata ce a determinat-o pe femeie sa-si puna capat zilelor. Se stie doar ca aceasta era cunoscuta in evidentele medicale cu afectiuni psihice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intoxicati cu monoxid de carbon

Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata si o femeie de 80 de ani a ajuns in coma in spital, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon intr-o locuinta din Cisnadie. Tragedia s-a petrecut din cauza unei centrale defecte. Un barbat de 60 de ani si-a pierdut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro