S-a semnat contractul pentru strada Ocnei

Hila Ovidiu

Strada Ocnei va intra in curand in reabilitare. Proiectul de finantare dintre Municipalitate si ADR a fost semnat la finele acestei saptamani. Valoarea totala a proiectului este de peste 3,8 milioane de lei.

Vineri la pranz a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul „Modernizare strada Ocnei”. La doi ani de cand a fost depus, acesta primeste si sumele de care are nevoie. Este vorba de peste 3,8 milioane de lei dintre care suma nerambrusabila obtinuta prin fonduri structurale este de peste 3 milioane de lei. Practic la acest proiect finantarea cu care contribuie strict primaria este de putin peste 76 de mii de lei, aici fiind vorba atat de cheltuieli eligibile cat si neeligibile.  Acesta este cel de-al patrulea contract pe care reprezentantii primariei il semneaza cu ADR Centru. Proiectele nu se vor opri insa aici. Lucrarile presupun refacerea drumului si a retelelor de utilitati. Vorbim despre interventii la trotuare, carosabil si crearea de locuri de parcare pe o distanta de aproape 360 de metri cat masoara strada. Dupa inceperea lucrarilor la strada Ocnei municipalitatea mai are in vedere inca doua proiecte. Numai ca de la semnare si pana la inceperea lucrarilor este nevoie sa treaca in unele cazuri chiar si un an De vina pentru aceasta intarziere sunt de cele mai multe ori procedurile mult prea stufoase si adesea birocratice din Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbat discriminat!?!

Un tanar din Sibiu care a luat bataie intr-un local din oras, se simte discriminat. El a cerut permis de port arma pentru a se putea apara  atunci cand este in pericol dar, nu a primit. Luctatorii Compartimentului Arme si Munitii din cadrul IPJ Sibiu i-au respins cerearea pe motiv […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro