S-a redeschis Palatul Astra

Hila Ovidiu

Palatul Astra este de miercuri redeschis oficial. Inaugurarea sa a fost facuta in prezenta mai multor oficialitati din judet dupa ce aici in ultimii ani au avut loc ample lucrari de reabilitare. Cladirea a beneficiat de lucrari atat in exterior cat si in interior.

Dupa cativa ani in care cladirea a fost in renovare aceasta si-a redeschis miercuri portile in mod oficial. Lucrarile au costat paorpa 1 milion de lei. Cu acesti bani au fost renovate birourile, au fost zugravite exterioarele, interioarele si a fost refacuta arhitectura.  Cladirea a fost construita in 1905 si la ultimul etaj a continut si prima sala de teatru din Sibiu. La ora actuala si acea sala a fost reabilitata insa pe viitor ea nu va mai fi folosita pentru piese de teatru. Spectacole de orice alta natura vor putea avea loc acolo oricand.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie ITM cu multe amenzi

Prima etapa a Campaniei Nationale privind verificarea respectarii prevederilor de securitate si sanatate in munca in societatile care desfasoara activitati de intretinere si reparatii auto s-a incheit la Sibiu. Inspectorii au verificat 27 angajatori si au aplicat 111 sanctiuni contraventionale. In aproape o luna, cat au verificat societati care desfasoară […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro