S-a modificat perioada in care postasul aduce pensia!

Hila Ovidiu

Pensiile vin mai repede pentru cei care isi primesc prin Posta Romana rasplata dupa o viata muncita. Perioada de primire a banilor a fost modificata de la inceputu acestei luni.

Pensionarii care isi primesc pensiile prin posta vor primi banii mai repede decat pana acum. Datele de impartire a pensiilor au fost modificate din aceasta luna. Astfel cei care luau pana acum banii de la jumatatea si pana la sfarsitul lunii ii vor primi din 1 si pana in 15 ale lunii. In cazul celor care primesc pensiile pe card datele raman neschimbate.

Pensionarii care nu sunt gasiti acasa de postasi primesc prin posta notificari si pot merge sa isi ridice sumele de la ghiseele postare in urmatoarele doua zile lucratoare de dupa primirea avizului.

La momentul de fata in judetul nostru sunt aproximativ 110.000 de pensionari. Cei mai multi sunt pensionari la limita de varsta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alarmele au sunat inca odata in cursul acestei zile

Miercuri a avut loc un nou exercitiu de alarmare in judet. Semnalul de alarma a fost de aceasta data cel specific dezastrelor naturale. In municipiu toate sirenele au fost functionale. Chiar si asa, municipalitatea cauta o firma care sa se ocupe de reparatia si intretinerea acestora. Ca in fiecare zi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro