S-a inchis Olimpia

Hila Ovidiu

Bazinul Olimpia a fost inchis temporar. Decizia a fost luata dupa ce controlul celor de la Oficiul pentru Protectia Consumatorilor a constatat mai multe nereguli.

3_372_olimpia sb3La fata locului inspectorii OPC au constata ca bazinul nu are bara de sustinere la nivelul apei, peretii si pardoseala sunt deteriorate, igiena lasa de asemenea de dorit mai ales in zona grupurilor sanitare, iar scarile de la turnul de sarituri ar cam trebui reparate urgent. Inspectorii au decis ca baza sportiva este improprie la momentul de fata si au inchis-o pana la remedierea deficientelor. In urma cu cateva zile o fetita de 10 ani si-a vazut moartea cu ochii dupa ce a cazut de pe trambulina, la o inaltime de 5 metri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident la Selimbar

Accident cu 6 victime la Selimbar. 2 persoane au fost ranite grav. Cu totii au ajuns la spital pentru a primi ingrijiri medicale. Din primele cercetari se pare ca de vina pentru producerea accidentului este un sofer care a efectuat o manevra de intoarcere fara sa se asigure. Accidentul s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro