S-a inaugurat primul magazin social din Sibiu

Hila Ovidiu

Miercuri a avut loc inaugurarea oficiala a primului magazin social din Sibiu. Acesta ofera spre comercializare produse alimentare si nealimentare la preturi cu peste 50 la suta mai mici decat in magazinele obisnuite. Se presupune ca la Sibiu acesta va deservi aproximativ 900 de familii aflate la limita saraciei.

Cel de-al treilea magazin Somaro din tara a fost inaugurat oficial miercuri la Sibiu. Vorbim despre un supermarket destinat persoanelor sarace. Aici oamenii pot veni sa isi cumpere haine sau produse alimentare la preturi mult sub cele practicate pe piata. Beneficiarii trebuie sa fie trecuti pe listele serviciului de asistenta sociala al primariei pentru a putea veni sa isi faca cumparaturile de aici. Acestia vor primi un card de cumparaturi si nu vor avea sa cumpere mai mult de 3 ptoduse din acelasi sortiment. Primarul Sibiului9 crede ca o astfel de initiativa este bine venita mai ales acum in prag de sarbatori. Pana sa fie deschis magazinul de la Sibiu in Romania mai existau alte doua astfel de supermarketuri. Primul dintre ele a fost deschis in Bucuresti iar celalalt la Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Coliziune in lant

Chiar in timp ce reprezentantii judetului se aflau in videoconferinta, in zona Punctului Control Vestem a avut loc o colizitune in lant. Pe fondul nepastrarii distantei regulamentare intre autovehicule un autotren a lovit masina din fata sa iar ciocnirea in lant a dus la avarierea a patru autoturisme. Un barbat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro