S-a deschis Mineralia

Hila Ovidiu

Daca va aflati in febra cumparaturilor de cadouri dati o fuga si pe la Muzeul national Brukenthal. Acolo s-a deschis vineri o noua editie a expozitiei Mineralia. De aici puteti achizitona pietre pretioase si semipretioase dar si bijuterii unicat.

Mineralia, expozitia de pietre semipretioase de la Muzeul National brukenthal se potriveste ca o manusa celor care se afla in aceasta perioada in febra cumpararii cadourilor pentru cei dragi. Cei doi colectionari veniti sa espuna la Sibiu au adus cu ei cele mai frumoase modele de bijuterii cu pietre. Vorbim aici despre siraguri de perle, bratari cu amethist, inele cu diferite pietre viu colorate sau cercelusi care mai de care mai draguti. Bijuteriile se vand separat sau sub forma de set.Expozitia cu vanzare ramane deschisa pana duminica 16 decembrie. Aceasta poate fi vizitate zilnic intre orele 10.00 si 18.00. Pasionatii de pietre pot descoperi aici pe langa bijuterii si esantioane de colectie, casete didactice cu minerale, colectii de pietre semipretioase, carti de mineralogie sau geme slefuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bosnieci trimisi acasa

Au venit in Romania cu viza pentru cinci zile dar au uitat sa mai plece. Vorbim despre patru bosnieci prinsi stand ilegal in Sibiu. Acestia au fost amendati si li s-a cerut ca in termen de trei zile sa paraseasca tara. Celor patru bosnieci pare sa le fi placut tare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro