Rutierii, pe sosele in weekend

Hila Ovidiu

Si in acest sfarsit de saptamana politistii rutieri se vor afla la datorie. Oamenii legii vor desfasura actiuni pe linia indisciplinei pietonilor, a prevenirii excesului de viteza dar si pe linia prevenirii consumului de alcool la volan.

Circulati cu mare grija in acest sfarsit de saptamana. Sfatul este valabiul atat pentru soferi, cat si pentru pietini. Politistii rutieri vor fi cat se poate de vigilenti si nu ii vor ierta nici pe soferii care nu acorda prioritate de trecere pietonilor, dar nici pietonii indisciplinati. In plus, vitezomanii se vor afla in continuare in colimatorul oamenilor legii, fie ca circula in municipii, fie pe drumurile nationale. Pe timp de noapte, eforturile rutierilor se vor concentra pe identificarea soferilor care au consumat alcool inainte de urca la volan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adapostul de caini!!!

Municipalitatea sibiana va invita sa vizitati Adapostul de caini. Acolo aproximativ 180 de animalute isi asteapta stapanul. Vorbim despre catelusi deparazitati, vaccinati si tratati medical. Mai mult, pentru o sedere cat mai placuta acolo au fost amplasate chiar si bancute unde sa va puteti trage sufletul. Cu totii avem impresia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro