Rutierii au constatat zeci de infractiuni in weekend

Hila Ovidiu

22 de dosare penale pentru alcool, 4 permise ridicate si alte 200 de amenzi pentru viteza, la nivelul judetului plus alte 6 permise ridicate pentru neacordare de prioritate pietonilor in municipiul Sibiu. Asa se rezuma in cifre munca politistilor rutieri din acest sfarsit de saptamana. Oamenii legii sunt ingrijorati datorita numarului mare de infractiuni la regimul rutier.

Politistii rutieri au fost neiduratori cu soferii la sfarsitul saptamanii trecute. Oamenii legii au desfasurat actiuni pe linia vitezei, a prevenirii consumului de alcool dar si acordarii de prioritate pietonilor. Actiunile au fost desfasurate atat in municipiul Sibiu, cat si pe toate drumurile nationale si judetene. Oamenii legii au intocmit peste 20 de dosare penale pentru alcool, si au retinut numeroase permise pentru viteza si pentru neacordare de prioritate pietonilor. Alti 200 de soferi s-au ales cu amenzi pentru depasirea limitelor legale de viteza. Politistii rutieri ii avertizeaza pe soferi ca in aceasta saptamana vor desfasura ample actiuni pe linia verificarii portului centurii de siguranta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhari din Valcea, prinsi la Sibiu

Un autoturism dat in urmarire de catre politistii din Valcea a fost identificat si oprit in judetul Sibiu. Vehiculul era cautat deoarece a fost implicat intr-o talharie comisa in localitatea Brezoi. Asupra celor doi ocupanti ai autoturismului, politistii au gasit si bunurile furate. Captura impresionanta pentru politistii rutieri sibieni. La […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro