Ruti si-a luat ramas bun de la copii din gradinite

Hila Ovidiu

Inainte de a pleca in vacanta, copiii de la mai multe gradinite din Sibiu au primit vizita politistilor rutieri. Oamenii legii au repetat impreuna cu copii toate lucrurile invatate de la Ruti, ghiozdanul magic care i-a invatat cum sa circule regulamentar. La final toti copiii ai primit diplome si dulciuri.

Asa si-au petrecut politistii rutieri ziua de vineri, alaturi de copiii de la gradinitele din Sibiu. Oamenii legii au tinut neaparat sa le reaminteasca micutilor de Ruti, ghiozdanul magic de la care au invatat regulile rutiere. Copiii nu doar ca au fost entuziasmati, ci au si vrut sa le arate politistilor ca nu au uitat invataturile lui Ruti, se le-au promis oamenilor legii ca vor respecta cu sfintenie aceste invataturi, pentru a nu avea incidente nedorita. La final, copiii au vizionat si un filmulet educativ, tot pe teme rutiere. Pentru a rasplati atentia  si perspicacitatea micutilor, politistii rutieri le-au inmanat diplome si le-au oferit dulciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii au fost in scoli, la inchiderea anului scolar

Cu ocazia incheierii anului scolar politistii din cadrul Compartimentului de Prevenire a Criminalitatii, politistii rutieri si politistii de proximitate, au participat la festivitatile organizate cu acest prilej. Oamenii legii le-au facut cateva recomandari elevilor, pentru a-si petrece vacanta in siguranta. Oamenii legii nu i-au putut lasa pe elevi sa plece […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro