Rutele Tursib, deviate de 1 Decembrie

Hila Ovidiu

Pregătirile pentru parada militară de 1 Decembrie şi manifestările dedicate Zilei Naţionale a României determină devierea mai multor trasee ale Tursib în zilele de 29 noiembrie și 1 decembrie.

Comisia de Circulație a avizat închiderea temporară a bulevardului Corneliu Coposu în data de 29 noiembrie și 1 decembrie pentru pregătirea și desfășurarea evenimentelor care marchează Ziua Națională a României la Sibiu. Drept urmare, restricţiile de trafic impuse afectează şi transportul în comun.

Astfel vor fi afectate traseele Tursib nr. 12, 13, 22, 5, 10, 17 și 2.

“Autobuzele vor utiliza ca rută ocolitoare străzile Bâlea, Moldoveanu și bulevardul Vasile Milea și respectiv străzile Constantin Noica, Revoluției și Ștefan cel Mare. Poziționarea stațiilor nu se va modifica”, anunţă Primăria Sibiu.

Primăria Sibiu reaminteşte că în data de 29 noiembrie, bulevardul Corneliu Coposu va fi închis pe întreaga lungime, între sensul giratoriu cu strada Constituției și Piața Unirii, în intervalul orar 8 – 12, pentru a permite desfășurarea repetițiilor.

Tehnica militară va staționa în parcarea cuprinsă între Sala Thalia și stația de autobuz Nufărul.

În data de 1 decembrie întreg bulevardul Corneliu Coposu  va fi închis între orele 8 și 13 pentru a permite desfășurarea paradei. Odată cu bulevardul Corneliu Coposu vor fi închise și parcările adiacente: parcarea Teatrului, parcarea de sub zid și parcarea de lângă Sala Thalia. Accesul în aceste spații de parcare va fi interzis între ora 6 și 13.

Pentru a ocoli bulevardul Corneliu Coposu, șoferii pot utiliza străzile Bâlea și Constantin Noica sau ruta Constituției – 9 Mai, în funcție de destinație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reabilitarea neurologică, dezbătută la Sibiu de zeci de specialişti

Zeci de medici primari, specialişti, medici de familie, rezidenţi, studenţi şi asistenţi medicali din Sibiu, Alba, Iaşi, Cluj şi Oradea se reunesc la Sibiu, 26-27 noiembrie, în cadrul celei de-a două ediţii a simpozionului „Reabilitarea neurologică în patologia neurologică şi neurochirurgicală”.   Reuniunea este prezidată de Prof. univ. dr. Alexandru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro