Rosii gigant

Hila Ovidiu

Cele mai bune rosii se fac in Sibiu. Un sibian de pe calea Cisnadiei se bucura in acest an de productie record. Omul are rosii si de 1,5 kilograme bucata. Sibianul spune ca daca nu ar fi fost atata ploaie in aceasta vara productia sa ar fi fost si mai mare. Vecinii si trecatorii din zona se inghesuie sa cumpere rosiile de cea mai buna calitate.

08.08.2014 12:14Domnul Emil spune ca de ani de zile se ocupa de gradinarit. Si de ani de zile cultiva rosii ca la carte. Rezultatele sunt insa surprinzatoare. Cele mai mari rosii ajung si la 1,5 kilograme bucata. Pentru ca nu are ce face cu o productie atat de mare omul vinde o parte din rosii. Vecinii si cei care trec prin zona se inghesuie sa ii cumpere marfa. Cumparatorii spun ca desi preturile sunt un pic mai mari ca la piata rosiile merita toti banii. Pentru astfel de rosii omul spune ca munceste inca din februarie cand se apuca de rasaduri. Mai apoi, dupa ce au ajuns in gradina rosiile sunt stropite saptamanal cu doua solutii speciale pentru a nu fi afectate de mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modernizari la Pediatrie

Mai toate sectiile Spitalului de Pediatrie din Sibiu beneficiaza de lucrari de modernizare. Pentru cladirea din Parcul Astra s-au incheiat licitatiile, in timp ce la cladirea de pe Pompei Onofrei constructorul a ajuns deja la primul etaj cu constructia. In septembrie se vor lansa procedurile de achizitie si pentru sectia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro