Rosia Montana te cheama

Cultura se poate exprima oriunde. La fel cum o expozitie poate fi admirata indiferent de locul in care este asezata. Daca aveti drum pe la Teatrul Gong nu uitati sa aruncati o privire si catre pereti. Aici aveti ocazia sa descoperiti Rosia Montana….altfel.

Expozitia “Rosia Montana te cheama” este compusa din 30 de fotografii ce apartin lui Sebastian Florian. Tanarul nu este fotograf de profesie insa pasiunea si talentul l-au ajutat sa surprinda momente si peisaje de o frumusete iesita din comun. Expozitia mai poate fi vizitata pana in data de 20 martie cand locul acesteia va fi luat de o noua expozitie. Este vorba despre o colectie de desene de spectacol din arhiva teatrului. Expozitia va fi realizata cu ocazia  Zilei Internationale a Teatrului. Tot atunci vor avea loc si o suita de evenimente menite sa marcheze momentul.

2 thoughts on “Rosia Montana te cheama

  1. Daca a surprins in cele 30 de fotografii si craterele si disperarea din ochii oamenilor, atunci e o expozitie de vazut. Oricum, Rosia Montana te cheama la ea, fizic. E o localitate care are nevoie de ajutor, proiectul minier care ar salva-o e tot amanat, macar vizitata sa fie si mai castige ceva din asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Filmului Maghiar, pentru prima data la Sibiu

Iubitorii filmului maghiar sunt asteptati la Centrul Cultural Habitus si in Atrium Classic Cafe pentru a viziona o selectie de filme documentare, de animatie, scurt metraje, filme artistice, istorice, de fictiune. Proiectiile vor avea loc pana in data de 18 martie, in cadrul primei editii a Zilelor Filmului Maghiar la Sibiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro