Romanii spun NU amnistiei si gratierii

Hila Ovidiu

Mai bine de 2 mii de sibieni au iesit duminica seara in strada. Au protestat impotriva legilor amnistiei si gratierii. Cei mai multi protestatari s-au strans in Capitala. Romanii au iesit in strada si in alte mari orase ale tarii.

De saptamana trecuta de cand Presedintele a tras un semnal de alarma cu privire la legile amnisitiei si gratierii, tara a luat foc. Sute de oameni s-au mobilizat pe siteurile de socializare pentru a organiza un megamiting in seara zilei de duminica. In Bucuresti la acest protest au participant peste 20 de mii de romani. La Sibiu au iesit din case mai bine de 2 mii de sibieni. Acestia au scandat lozinci impotriva Guvernului si a liderului politic PSD. Manifestatia a inceput la ora 17.00. Pe tot parcursul protestului oamenii iesiti in strada au fost paziti de jandarmi pregatiti sa intervina in situatia in care lucrurile scapa de sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se depun dosarele pentru bilete de tratament balnear

Sibienii interesati sa obtina un bilet de tratament in statiunile balneare din tara noastra isi pot depune deja dosarele. Pana la momentul de fata nu se stie insa care este alocarea bugetara pentru judetul nostru. Reprezentantii Casei de Pensii estimeaza insa un numar apropiat de bilete de tratament cu cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro