Robotelul NAO, in vizita la Sibiu

Hila Ovidiu

Celebrul Robot NAO este la Sibiu. El si-a etalat aptitudinile in fata zecilor de studenti romani si straini prezenti la Conferinta internationala de conmunicari SECOSAFT, gazduita de Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu. Institutia sibiana de invatamant militar superior si-a exprimat dorinta de a achizitiona un astfel de robotel inteligent.

Dupa cum s-a prezentat, el este NAO si este un robotel foarte inteligent care poate sa face foarte multe lucruri caracteristice oamenilor. NAO s-a aflat la Sibiu si s-a prezentat studentilor prezenti la Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” din Sibiu, pentru lucrarile sesiunii internationale de comunicari SECOSAFT 2012. Si, la cate stie sa faca si cat e de simpatic, NAO i-a cucerit definitv pe studenti. Dupa ce a vazut cate stie sa faca NAO si cat de repede a reusit sa intre pe sub pielea studentilor,  conducerea Academiei a considerat un astfel de prototip i-a face pe tineri sa prinda drag de studiu. Academia Fortelor Terestre “Nicolae Balcescu” a achizitionat deja un robot industrial, folosit ca material de studiu didactic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jandarmii “Let’s Do It!”

Jandarmii sibieni se vor implica activ in campania de nationala de curatire a spatiilor verzi. 25 de jandarmi de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Sibiu dar si de la sectia Agnita vor strange gunoaiele aruncate de oamenii iresponsabili in paduri dar si pe cursurile apelor. Jandarmii sibieni se vor alatura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro