Risca inchisoare la doar 17 ani

Hila Ovidiu

Un minor elev al unui liceu sibian risca inchisoare de la 3 luni la un an dupa ce a fost prins incercand sa vanda petarde. De la acesta au fost confiscate peste trei mii de bucati de articole pirotehnice.

Elevul  in varsta de 17 ani a fost prins de catre politistii de proximitate chiar in momentul in care incerca sa vanda petarde. Dat fiind faptul ca tanarul este minor si nici nu avea acte de provenienta pentru pirotehnicele pe care avea de gand sa le comercializeze pe numele acestuia a fost deschis dosar penal. Acesta este primul caz de comert ilicit de artificii din aceasta iarna. Pentru fapta sa tanarul risca inchisoare de la 3 luni la un an. Politistii i-au confiscat acestuia 3120 de bucati de articole pirotehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taxe platite mai devreme

Iar daca tot ne cresc impozitele, guvernantii s-au gandit sa ne ceara si sa le platim mai repede. Asa se face ca, in premiera nationala, Guvernul devanseaza termenul pentru achitarea birurilor scadente pe 25 decembrie. Pe motiv ca e Craciunul, suntem nevoiti sa ne indreptam spre ghisee pana in data […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro