Risc de polei! Conduceti prudent!

Hila Ovidiu

Dupa nameti ne loveste gerul! Politistii rutieri le recomanda soferilor sa dea dovada de prudenta maxima in trafic si sa circule cu viteza redusa pentru a evita tamponarile si pentru a putea frana in conditii de siguranta.

Meteorologii au plasat mai bine de jumatate din tara sub cod portocaliu de vreme extrem de rece. Restul judetelor printre care si Sibiu sunt sub cod galben de vreme rea. Avertizarile specialistilor in meteorologie sunt valabile cel putin pana in data de 1 martie. Date fiind conditiile meteo, politistii rutieri fac apel la sibieni sa plece cu masina la drum lung numai daca deplasarile sunt impetuos necesare. Inainte de a pleca este bine sa fie verificata atat starea tehnica a masinii cat si starea drumurilor pe ruta care urmeaza sa fie parcursa. Soferii sunt de asemenea sfatuiti sa conduca prudent. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa aiba in permanenta in masina paturi groase, imbracaminte de iarna, un termos cu ceai cald, lopata pentru zapada si un saculet cu nisip.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Senilata de la Sibiu trimisa pentru interventii in Olt

Daca la noi oamenii s-au plans de lipsa utilajelor de deszapezire in alte zone ale tarii situatia e mult mai dramatica. In judetul Olt spre exemplu au fost zone in care s-a putut ajunge numai cu autospeciala senilata trimisa de la ISU Sibiu. echipajul de pompieri sibieni a fost solicitat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro