Rezultate exceptionale pentru scolarii sibieni

Hila Ovidiu

Scolile de top sin Sibiu isi arata inca odata valoarea. Elevii de la Brukenthal, Lazar, Goga sau Scoala Nicolae Iorga s-au intrecut in a obtine cat mai multe diplome la olimpiadele nationale pentru diferite materii curriculare sau necurriculare.

Timp de o saptamana elevii din judetul nostru au participat la Olimpiadele Nationale de Matematica, Romana, Geografie, Astronomie si Astrofizica. In aceasta perioada sunt in derulare ultimele faze pentru limba romana, istorie sau limbi straine. Scolarii sibieni au reusit sa isi dovedeasca, alaturi de dascalii care ii pregatesc inca odata valoarea. Cele mai bune rezultate le-au obtinut la |Olimpiada nationala de Astronomie si Astrofizica desfasurata la Calimanesti in judetul Valcea. De la aceasta comp competitie scolarii nostri s-au intors cu medalii de aur, argint si bronz. La aceasta olimpiada au participat 142 de elevi. la Olimpiada de Matematica de la Timisoara un elev de la Brukenthal a reusit sa obtina medalia de argint. La olimpiada de Romana 2 eleve ale Scolii Nicolae Iorga au reusit sa obtina locul III si mentiune. Alti 4 scolari s-au ales cu premii speciale la Olimpiada Nationala de Geografie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni pe banda rulanta

Record de ilegalitati rutiere comise in weekend de o familie de sibieni. Cei doi s-au ales cu dosare penale cu multiple capete de acuzare dupa ce au plecat la o plimbare cu o masina neinmatriculata, careia i-au aplicat placute false. Un sibian si sotia acestuia au reusit sa doboare recordul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro