Revine canicula

Hila Ovidiu

Inca un val de canicula loveste tara noastra. Daca la inceputul saptamanii ne-am bucurat de momente de racoare si chiar cate o ploicica pe ici pe colo, incepand de joi si pana la finele saptamanii ne asteapta zile toride. Medicii spun sa ne hidratam la maxim daca vrem sa scapam fara vizite la medic de aceasta perioada foarte calduroasa.

Dupa cateva zile de racoare in care ne-am bucurat si de ploi in anumite zile, iata ca revine caldura. In timp ce joi temperaturile au urcat doar pana la 33 de grade de vineri si pana la inceputul saptamanii viitoare un nou val de caldura se abate asurpa tarii noastre. Temperaturile ridicate aduc cu sine efecte care se abat si asupra organismului nostru. Asa ca pentru a evita problemele de sanatate medicii ne dau cateva sfaturi de care ar fi bine sa tinem cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidentate pe trecere

Doua fetite in varsta de 8 si 9 ani au ajuns in spital dupa ce au traversat strada regulamentar pe strada Rahovei, pe trecere. Un sofer grabit nu le-a acordat prioritate de trecere si le-a accidentat usor. Nici macar pe zebra pietonii nu mai sunt in siguranta. Doua fetite de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro