REVENIRE Plecare voluntară Pușcaș Alina Camelia

Ca urmare a mediatizării plecării voluntare de la domiciliu a numitei Pușcaș Alina Camelia, în după amiaza zilei de 25 iunie, în jurul orei 16,10, un bărbat a recunoscut persoana în cauză și a apelat numărul unic pentru situații de urgență 112 sesizând faptul că a văzut-o pe femeie pe DJ 106A, în zona Curmătura Ștezii.

În scurt timp, polițiștii au găsit-o pe sibiancă în locul indicat de către apelant și au transportat-o la spital pentru evaluare medicală.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Pe această cale, îi mulțumim apelantului pentru implicare și pentru atenția pe care o acordă nevoilor comunității și autorităților.

Nelipsita infracțiune de pe drumurile publice

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 21,00, în localitatea Daia, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106 de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Drapelului Național al României la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu

Drapelul României, emblemă a națiunii române, a unității și libertății poporului nostru, este sărbătorit anual în data de26 iunie. De nelipsit din spațiul urban și rural al României contemporane, drapelul indică adesea prezența instituțiilor de stat și sărbătorirea unor evenimente importante la nivel local sau național. Nu de puține ori, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro