Revelion in Piata Mare

Hila Ovidiu

Trecerea in noul an se apropie cu pasi repezi. Cei care nu vor pleca din Sibiu in noapte a dintre ani pot petrece Revelionul in Piata Mare. Aici au parte de muzica pe toate gusturile.

Cei care nu au unde sa plece in noaptea dintre ani se pot distra de minune la petrecerea de Revelion din Piata Mare. Aici municipalitatea  a pregatit de dragul sibienilor, sau a turistilor veniti in aceasta perioada sa viziteze orasul un show de zile mari. Mai mult, acesta este primul an in care iubitorii de muzica populara vor putea asista la un adevarat regal folcloric chiar in noaptea dintre ani. Spectacolul din Piata Mare va incepe in 31 decembrie la ora 22.30. De pe scena ii vor saluta pe sibieni cei de la Riff alatuti de Elvin si Ricky Dandel. Cu putin inainte de miezul noptii vor urca pe scena Ovi si Paula Seling. Alaturi de ei sibienii vor incepe numaratoarea inversa. Primele urari de “La multi ani!” facute imediat dupa miezul noptii vor veni tocmai din partea primarului Klaus Iohannis. Dupa mesajul edilului petrecerea va continua tot cu Paula si Ovi. Momentul trecerii in 2013 va fi asa cum ne-am obisnuit deja marcat printr-un superb foc de artificii. Seara se va incheia cu un regal folcloric oferit de catre Junii Sibiului, Mariana Anghel si invitatii sai. Spectacolul se va incheia in jurul orei 02.30. Pentru showul ce marcheaza trecerea in noul an municipalitatea a cheltuit aproximativ 180 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a incheiat Targul e Craciun

Cea de-a sasea editie a Targului de Craciun s-a incheiat. Comerciantii si-au strans deja marfa, iar pana la finele saptamanii vor fi demontate probabil si casutele. Joi doar comerciantii care vand produse alimentare si-au  mai deschis buticurile in Piata Mare. Dupa aproximativ o luna de zile in care a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro