Revelion in Piata Mare cu Nana si Fun Factory

Hila Ovidiu

Sibienii care nu au mai prins locuri libere in statiunile montane, sau n-au avut banii necesari pentru a serba trecerea dintre ani pe meleaguri exotice, pot face Revelionul in Piata Mare. Seria de concerte va incepe in acest an la ora 22.00, iar distractia va dura pana aproape de ora 01.00.

revCei care au ramas fara buget de vacante exotice pot face revelionul in Piata Mare a Sibiului. Municipalitatea a pregatit deja un program special.
Startul distractiei va fi dat la ora 22.00 de Trupa Arhaica. 28 de minute mai tarziu pe scena vor urca pentru un recital de exceptie cei de la Black Star. Pe scena din Piata Mare vor fi si sibienii de la Domino. Recitalul lor va incepe la ora 22.53 si va dura pana la 23.18 cand locul le va fi luat de Sebastian Stan. De la 23.36 sunt programati pe scena cei de la Fun Factory. In apropiere de miezul noptii va urca pe scena si viceprimarul Astrid Fodor. Aceasta va da alaturi de sibieni numaratoarea inversa si va anunta focul de artificii de la trecerea dintre ani. Spectacolul pirotehnic se anunta unul cu totul special. Organizatorii promit jocuri de lumini noi in forma de evantai si o serie de efecte pirotehnice de la scena. La 20 de minute dupa trecerea in noul an este programat sa urce pe scena un indragit artist al anilor `90. Este vorba despre Nana. Petrecerea din centrul orasului se va incheia la 00.50. Pentru petrecerea publica din noaptea de Revelion municipalitatea locala a cheltuit suma de 350 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Platforma de servicii on-line la Consiliul Judetean

Consiliul Judetean lucreaza la modificarea site-ului propriu. Acesta va fi transformat intr-o platforma menita sa le ofere locuitorilor judetului toate informatiile de care au nevoie la doar un click distanta. Consiliul judetean are in plan pentru 2015 modificarea site-ului propriu. Acesta va fi transformat practic intr-o platforma menita sa le […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro