REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE MINORI ȘI PROXENETISM

stiri redactie

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 5 percheziții domiciliare în județele Constanța și Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori și proxenetism.

În cadrul activităților, au fost indisponibilizate 8 telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – iulie a.c., 4 persoane ar fi recrutat mai multe tinere, printre care și minore și le-ar fi adăpostit în imobile din județul Constanța, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, ca urmare a exploatării sexuale.

Procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor 4 persoane, urmând a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SĂLIŞTE - Accident rutier

SAJ SIBIU trimite de urgență un echipaj de tip B la un accident rutier produs intre un motociclist si un autoturism în apropiere de localitatea Saliste SB.Din primele date sunt implicate 7 persoane ,cinci in autoturism si doi pe motocicleta.Echipajul SAJ transporta la UPU o femeie de 55ani care prezinta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro