Reținut după ce ar fi încălcat hotărârea instanței și ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 26 de ani.

Bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcare a unei hotărâri judecătoreși, respectiv violare de domiciliu, după ce, la data de 16 februarie a.c., în jurul orelor 15,20, s-ar fi apropiat la mai puțin de 50 de metri față de fosta concubină și față de imobilul de reședință al acesteia din orașul Cisnădie și ar fi pătruns în locuința femeii fără drept, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Sibiu la data de 27.01.2020.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ALTE ACTIUNI ALE POLITISTILOR SIBIENI

Hunedorean urmărit național, depistat de polițiștii sibieni La data de 17 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Râu Sadului au desfășurat o acțiune pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a deciziei instanței de judecată. Cu această ocazie, pe raza localității amintite, polițiștii au depistat un tânăr […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro