Retinut dupa ce a furat dintr-o locuinta lasata deschisa

Un sibian a fost retinut de politsit dupa ce a furtat dintr-o locuinta. Barbatul este banuit ca a plecat din casa pagubitilor cu 55 de dolari si doua laptopuri.

Politistii sibieni au retinut marti seara un barbat in varsta de 30 de ani din localitatea Cristian, banuit ca, in 13 iunie ar fi intrat intr-o locuinta din Sibiu de unde ar fi plecat cu bunuri si o suma de bani.

In cursul zilei de miercuri suspectul afla daca va fi certat in libertate sau in regim de detentie preventiva.

Politistii continua cercetarile in acest caz. Oamenii legii atrag insa atentia asupra faptului ca situatia data este una favorabila dat fiind faptul ca a fost identificat suspectul. In multe cazuri hotii intra, fura si pleaca fara sa fie vazuti iar de urma lor nu se poate da niciodata. Pentru a evita astfel de situatii se recomanda incuierea cailor de acces chiar si atunci cand proprietarii sunt acasa. Atentie sportia trebuie acordata si geamurilor sau cailor de aerisire. Chiar si o fereastra rabatata poate fi o sursa de patrundere in locuinta in cazul celor certati cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatii de la Psihiatrie, nemultumiti de noul contract colectiv de munca

Protest spontan la Spitalul de Psihiatrie! Angajatii unitatii medicale si-au intrerupt activitatea in cursul zilei de miercuri in timp ce in una din salile de sedinte se purtau negocieri pentru noul contract colectiv de munca. Angajatii se plang ca in urma noului contract, daca acesta se va semna la forma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro