Restrictii de trafic

Hila Ovidiu

Aveti grija cum circulati in anumite zone ale orasului. Sunt restrictii de trafic pentru executia unor lucrari la retelele de utilitati. Noi va spunem cand si unde trebauie sa acordati atentie deosebita traficului.

7153Pe weekend giratoriul de la intesectia Coposu cu Herman Oberth si Constitutiei va fi afectat de lucrari. Zona nu va fi insa inchisa. Soferii trebuie sa fie totusi atenti. In zona Dioda incep de luni lucrarile de modernizare a retelei de distributie de apa potabila. Vor dura cam 3 luni de zile si vor fi sparte aleile si parcarile. Lucrarile se vor faca insa pe portiuni mici tocmai pentru a nu necesita inchidera traficului in zona. Prima portiune de care se vor apuca muncitorii va fi cea din spatele cladirii finantelor. In 26 august cei de la societatea de electricitate incep demondarea cablurilor suspendate pe fatadele imobilelor de pe General Magheru iar in ziua urmatoare vor interveni pe Selarilor, Barbierilor si Manejului. In 28 august lucrari similare vor avea loc pe strada Felinarului. Aici traficul va fi inchis pe perioada cat vor lucra cei de la firma de electricitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la spital

Lucrarile de modernizare a spitalului judetean sunt pe drumul cel bun. Cu putin noroc va intra in modernizari si sectia de infectioase. Cu putin noroc in doar 2 ani de zile mai toate sectiile spitalului sibian ar putea fi modernizate. Se lucreaza intens la Maternitate, la cladirea care adaposteste Unitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro