Reprezentantii orasului Marburg in vizita la Sibiu

Hila Ovidiu

Vizita de grad inalt la Sibiu. Sambata la Primaria Sibiu edilul Johannis s-a intalnit cu membrii delegatiei sosita tocmai din Marburg. Cu aceasta ocazie vor fi marcati 7 ani de cand cele doua orase sunt infratite.

Sambata reprezentantii municipalitatii sibiene au primit vizita unei delegatii din orasul german Marburg. Delegatia a fost condusa de insusi primarul marburghez Egon Vaupel. Prin aceasta vizita au fost marcati 7 ani de cand Sibiul si orasul german s-au infratit. Acordul efectiv de infratire a celor doua orase a fost semnat in anul 2005. De-a lungul timpului cele doua orase au dezvoltat mai multe parteneriate privind mediul academic, social sau cultural. Anul trecut, o delegatie sibiana a fost in vizita in Marburg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noul prefect “inscaunat” sambata

Sibiul are de sambata u nou prefect. Horatiu Racuciu a fost inlocuit in functie de catre Rares Macrea. La ceremonia de investire a participat si secretarul de stat al MAI Mihai Capra. Prefectura Sibiu are de sambata un nou sef. Dupa plecarea lui Horatiu Racuciu, Rares Macrea este cel care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro