Regele Mihai 1, MESAJ de condoleanţe după tragedia din Colectiv: Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndurerate de pierderea celor dragi

Hila Ovidiu

„Sunt cu tot sufletul alături de familiile îndurerate de pierderea celor dragi, în recentul incendiu tragic din Capitală. Familia mea şi cu mine ne rugăm pentru ei toţi, ca şi pentru cei îndoliaţi, care astăzi au ochii în lacrimi. Întreaga societate, tineri şi vârstnici, avem nevoie să învăţăm din nou respectul pentru viaţă şi pentru cel de alături. Fiecare viaţă este fără preţ, iar compasiunea este puntea dintre sufletele noastre”, se arată în mesajul Regelui Mihai 1, publicat sâmbătă pe site-ul Casei Regale.Un incendiu a izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti, iar cel mai recent bilanţ indică 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate în acest moment la spitalele din Capitală, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, secretarul de stat Raed Arafat, precizând că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.De asemenea, sunt neidentificaţi 5 din cei 146 de răniţi internaţi la acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

TRUSTUL DE PRESA EVENIMENT SIBIU ESTE ALATURI DE FAMILIILE CELOR CARE AU PIERDUT PE CINEVA DRAG IN EVENIMENTELE NEFERICITE DIN ACEASTA NOAPTE. TRANSMITEM PE ACEASTA CALE CONDOLEANTE, IAR SUFLETELOR CARE AU PLECAT SPRE CELE VESNICE, DUMNEZEU SA LE FACA PARTE DE ODIHNA VESNICA SI SA II IERTE !

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro