RedBull Romaniacs da traficul peste cap

Hila Ovidiu

Una dintre cele mai importante competitii sportive  gazduite de orasul Sibiu, RadBull Romaniacs, le da serioase batai de cap soferilor. Cum una dintre cele mai intens circulate artere din oras, B-Dul Coposu, este inchisa traficului pana joi, inclusiv, politistii rutieri fac apel catre soferi sa se inarmeze cu rabdare si sa aleaga, pe cat posibil rute ocolitoare.

Asa se desfasoara, de cateva zile, traficul in centrul Sibiului, la orele de varf. Una dintre cele mai indragite competitii sportive cu motor, Romaniacs, a ajuns sa le dea serioase batai de cap atat politistilor rutieri, cat si soferilor. B-dul Corneliu Coposu este inchis inca de luni, si va ramane asa pana joi inclusiv, astfel incat oamenii legii sunt mereu in strada. Cu toate acestea, traficul este infernal, soferii au nervii intinsi la maxim, nu mai au rabdare sa stea in coloane interminabile si astfel, cand unul incearca sa depaseasca coloana, se produc, inevitabil, tamponari. Astfel de scene sunt la ordinea zilei. Politistii rutieri le recomanda soferilor sa fie rabdatori, sa respecte mereu semnalele agentilor de circulatie, iar in lipsa lor regulile rutiere ale prioritatilor, si, pe cat posibil, sa aleaga rute ocolitoare si sa evite zona centrala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cod galben

Inca un cod galben emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie. Aceasta vizeaza printre altele judetele Alba, Sibiu, Mures, Brasov, Covasna si Harghita si este valabila pana miercuri dimineata la ora 6.00 cu posibilitate de prelungire sau reemitere in cursul dupa amiezei. De marti si pana miercuri sunt asteptate ploi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro