Rectificare cu scantei

Hila Ovidiu

Noii consilieri locali s-au intalnit in sedinta pentru prima oara. Acestia au avut pe ordinea de zi 7 proiecte de hotarare si un raport. Discutiile in contradictoriu nu au intarziat sa apara nici de aceasta data.

Sedinta a debutat cu interpelari inca de la primul punct al ordinii de zi. Fosta candidata la fotoliul de primar, Mariana Brunchea s-a aratat indignata de absenta catorva documente, dar si de existenta catorva informatii incomplete. Mai ales ca era vorba despre o rectificare bugetara. Raspunsul a venit promt din partea detinatoarei postului de viceprimar. Astrid Fodor a explicat ca este vorba despre construirea unor locuinte sociale pe locatia fostelor garaje ce au apartinut primariei. Proiectul a fost votat in cele din urma.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Panouri solare la stana

Tehnologie avansata si in varful dealului! Un cioban din marginimea Sibiului si-a creat conditii la stana, la fel ca acasa. El si-a montat panouri solare, la stana. Acum are apa calda si cele mai bune conditii pentru a face branza,, din marginime”. Un cioban din Margininea Sibiului a decis sa-si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro