Record de participare la protestele de duminica

Hila Ovidiu

Mobilizare record a sibienilor la proteste! Duminica seara au iesit in strada mai bine de 4 mii de oameni. Acestia au cerut alegeri anticipate si justitie facuta corect.

Protestatarii si-au dat intalnire duminica seara in Piata Unirii. Locatia a fost probabil interntionat aleasa dat fiind faptul ca zona a fost unul dintre cele mai fierbinti puncte din timpul Revolutiei din 1989. La fel de revoltati impotriva alesilor neamului sibienii le cer guvernantilor sa plece acasa si sa lase justitia sa isi faca datoria. PSD-ciuma rosie, hotii, Dragnea nu uita tara asta nu-i a ta sau justitie nu coruptie au fost doar cateva dintre sloganurile pe care cei mai bine de 4 mii de protestatari de la Sibiu le-au scandat la unison. Oamenii spun ca sunt hotarati sa ramana in tara pana cand toti actualii guvernanti vor pleca acasa. Proteste de mare amploare vor mai avea loc probabil si duminica viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cumpara LOCAL. Asigura LOCAL

Zilele trecute preotul Necula, pe care-l apreciez si-i urmaresc cu drag aparitiile, tocmai prin faptul ca se diferentiaza de cei mai multi dintre reprezentantii bisericii, prin gandire, prin abordare, prin mesaj, mentiona ca i-ar placea sa existe un partid al sibienilor, in care sa nu mai conteze deloc politicul. Cel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro