Record de intepaturi de capusa intr-o singura saptamana

Hila Ovidiu

Capusele continua sa faca ravagii la Sibiu. Numai in ultimele 7 zile au ajuns la spital 80 de persoane. De la inceputul anului si pana in prezent au fost intepati de capuse aproape 280 de sibieni.

In ciuda dezinsectiei facute saptamanile trecute, numarul persoanelor intepate de capuse continua sa creasca. In ultima saptamana 80 de persoane au ajuns la spital dupa ce au cazut victime temutelor insecte. Peste 40 dintre victime sunt din municipiul Sibiu si au cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Judetean, de la Pediatri sau de la Spitalul Militar. Au mai ajuns la spital 19 persoane in Medias, 4 in Agnita si 3 la Cisnadie. Numarul intepaturilor de capuse este mai mare decat cel din aceeasi perioada a anului trecut. Atunci au fost inregistrate 74 de cazuri. De la sfarsitul lunii martie si pana in prezent au fost inregistrate 278 de cazuri de intepatura de capusa. Insectele sunt considerate periculoase deoarece bacteriile pe care le secreta in timpul muscaturii pot duce la imbolnavirea cu Lyme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbati electrocutati in timp ce lucrau la un stalp de electricitate

2 barbati au ajuns la spital dupa ce au fost electrocutati in timp ce lucrau la un stalp de curent. Unul dintre ei are arsuri de gradul I si II. Incidentul ar putea fi incadrat ca accident de munca. Cei doi barbati lucrau se pare la un stalp de electricitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro