Reconversie profesionala. Tot mai multi vor sa fie scafandri si salvamari

Hila Ovidiu

Peste 70 de tineri din centrul tarii  s-au inscris la cursurile de scafandri si salvamari. Biroul de la Sibiu este pur si simplu asaltat de somerii care isi doresc un job nou mai ales ca scolarizarea e gratuita.

73 de tineri au ales sa se recalifice profesional! Ei au sansa sa participe la cursuri de salvamari si scafandri, cu conditia sa fie dispusi sa plece la Constanta. Cursurile dureaza doua luni  si sunt gratuite. La Centrul din Sibiu vin tineri din Judetele Alba, Mures, Brasov, Harghita si Covasna. Odata ajunsi la Constanta tinerii beneficiaza de  cazare, masa si o indemnizatie lunara de 900 de lei. La final, scafandrii si salvamarii vor primi diplome de calificare certificate de Ministerul Educatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Provocari pentru stiinta si cercetare in perioada de criza

Tarile care investesc in stiinta si dezvoltare sunt mai bogate. Este declaratia cu care Rectorul Universitatii Alma Mater a deschis a 6-a Conferinta Stiintifica Internationala cu tema ” Provocari pentru stiinta si cercetare in perioada de criza”. Maniefstarea are loc in aceasta perioada la Sibiu si a strans laolalta sute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro