Reclamatii la inceput de an

Hila Ovidiu

2013 a debutat cu 4 reclamatii la OPC. Acestea au fost realizate telefonic iar ulterior chiar depuse in scris. Oamenii s-au plans din cauza diferitelor obiecte cumparate in prag de sarbatori dar care nu functionau, de lipsa apei potabile sau chiar pentru ca…nu li s-a vandut indeajuns de mult alcool.

Anul nou a venit cu reclamatii pentru cativa agenti economici. Fie ca sunt operatori de telefonie mobila, patroni de penisiune sau chiar de bar, acestia au ajuns sa fie vizitati de catre inspectorii Oficiului pentru Protectia Consumatorului chiar in primele zile ale anului. Si asta pentru ca sibienii s-au aratat nemultumiti de serviciile primite. De-a lungul anului trecut cele mai multe reclamatii au gost indreptate impotriva serviciilor de telefonie mobila si a operatorilor de cablu tv. Acestea insumeaza aproximativ 30 la suta din totalul reclamatiilor primite in 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Actiuni de weekend

Atentie soferi! Se anunta un weekend cu multe controale in trafic. Politistii vor fi la datorie atat in municipiu cat si in judet. Oamenii legii vor avea in vedere prioritatea la trecerile de pietoni si consumul de alcool. Politistii sibieni vor fi la datorie si in acest weekend. Oamenii legii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro