Reabilitare capitala pentru Baia Populara Sibiu

Hila Ovidiu

Baia Populara Sibiu intra in reabilitare. Vizate sunt instalatiile tehnice. Lucrarile vizeaza inclusiv montarea de dezumidificatoare.

images12 milioane de lei. Aceasta este suma pe care o va cheltui municipalitatea sibiana pentru modernizarea instalatiilor tehnice de la cel mai vechi spa al orasului. Baia Populara va beneficia de lucrari de restaurare si modernizare a instalatiilor tehnice. Primul pas din amplul proces care va dura aproximativ un an de zile este modernizarea retelelor de apa, de incalzire a acesteia si termoficare. Vor fi modernizate si retelele de electricitate. Specialistii spun ca lucrarile sunt impetuos necesare dat fiind faptul ca instalatiile sunt vechi iar structura de rezistenta a cladirii trebuie si ea imbunatatita. Reamintim faptul ca Baia Populara Sibiu a fost construita in anul 1904 fiind una dintre cele mai vechi constructii de gen din Transilvania si chiar din tara. Pentru a evita viitoarele degradari se va instala si un sistem de dezumidificare. Vor fi restaurate balustradele, usile, coloanele, cabinele de schimb, scarile, elementele de piatra si cele de feronerie. La momentul de fata apeleaza la serviciile Baii Populare aproximativ 60 de mii de sibieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constructii "platite" cu sange

Nepasarea si inconstienta angajatilor dar si a angajatorilor din domeniul constructiilor duce la accidente de munca grave. 2 persoane si-au pierdut viata de la inceputul anului si pana acum dupa ce au cazut de pe schele. Chiar in aceste zile specialistii ITM deruleaza o campanie de control in domeniul constructiilor. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro