Razvan Pop, consilier local

Hila Ovidiu

Consilier local pentru o luna. Istoricul Razvan Pop a fost joi investit in aceasta functie, el urmand sa il inlocuieasca pe fostul consilier Eugen Mitea. Mandatul sau este unul foarte scurt, dat fiind faptul ca luna viitoare in ultima saptamana consilierii locali din acest mandat isi mai dau intalnire pentru a vota proiecte de hotarari.

Schimbare de componenta in Consiliul Local Sibiu. Eugen Mitea a fost inlocuit in functie de catre tanarul istoric Razvan Pop. Tot joi, Razvan Pop si-a depus si juramantul. Mandatul sau este de doar o luna de zile. Si asta pentru ca la finele lui mai consilierii locali se vor intalni pentru ultima oara in aceasta formula. El a participat activ si la sedinta de Consiliu local de joi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cele patru persoane cercetate pentru proxenetism raman in arest

Trei femei si un barbat au fost retinute si prezentate Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu, respectiv Judecatoriei Sibiu cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savarsirii infractiunii de proxenetism. Miercuri,  in urma unei ample actiuni a politistilor Serviciului Investigatii Criminale Sibiu s-a reusit destructurarea unei grupari infractionale ce actiona […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro