Razii pe DN-uri

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Politistii rutieri n-au weekend. Sfarsitul de saptamana vine cu actiuni de amploare. Reduceti viteza daca nu vreti sa fiti victmele radarelor.

imageDupa ce au constatat ca majoritatea accidentelor rutiere se produc din cauza vitezei excesive sau neadaptate la conditiile de drum, politistii rutieri au trecut la actiune. Pe toata perioada weekendului ii vor pandi pe vitezomani. Cei care vor calca prea tare pedala de acceleratie risca amenzi usturatoare sau chiar sa ramana fara permis de conducere. De la inceputul anului si pana la finele lunii trecute in judetul nostru au avut loc aproximativ 350 de accidente rutiere deosebit de grave. In urma acestora 31 de oameni au murit si alti mai bine de 160 s-au ales cu rani grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oferte de angajare

Angajatorii sibieni inca mai sunt in cautare de forta de munca. Pentru aceasta perioada sunt anuntate ca fiind disponibile peste 400 de posturi. Mai bine de jumatate dintre oferte sunt pentru municipiul resedinta de judet. Incepem cu municipiul resedinta de judet. Aici sunt 257 de oferte disponibile, puse la dispozitia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro