Rasinarii contribuie cu 45.000 lei pentru introducerea canalizarii intr-un sat din Moldova

admin

Consiliul Local al Primariei Rășinari a aprobat alocarea sumei de 45.000 de lei pentru sprijinirea unui sat din Republica Moldova, care are în desfășurare un proiect de extindere a canalizării. Suma este un ajutor nerambursabil și a fost alocata în baza bunelor relații dintre reprezentanții primăriei Rășinari și cei ai localității Corjova, din raionul Criuleni.

Satul Corjova este o localitate in Raionul Criuleni situata la latitudinea 47.0963 longitudinea 29.1716 si altitudinea de 53 metri fata de nivelul marii. Aceasta localitate este in administrarea or. Criuleni. Conform recensamintului din anul 2004 populatia este de 2 589 locuitori. Distanța directă pîna în or. Criuleni este de 12 km. Distanța directă pîna în or. Chişinău este de 36 km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Emma, fetita mea

Eram în 2012. Ne străduiam să avem un copil, nu reușeam, lucru care mă frustra și mă intrista teribil. La un eveniment unde reprezentam fundația la care lucram și încă lucrez, am stat la aceeași masă cu ELE, mamele de îngeri, cele mai puternice mame pe care le cunosc. Toată […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro