RAR face schimbari

Hila Ovidiu

Registrul Auto Roman schimba de anul viitor toate cartile de identitate ale masinilor. Noile carti vor fi adaptate normelor europene. Ultima modificare a fost facuta in urma cu 11 ani, adica in 1993.

RAR SibiuReprezentantii Registrului Auto Roman spun ca aceasta schimbare este impetuos necesara. Procedurile vor incepe insa abia de anul viitor. Se doreste schimbarea tuturor cartilor autovehiculelor. Ultima modificare ade acest gen a fost facuta in urma cu mai bine de 10 ani de zile, in 1993. Mai mult, noile carti de identitate ale masinilor vor fi aliniate la standardele europene. Astfel acestea vor contine detalii tehnice suplimentare despre masina cum ar fi existenta carligului de remorcare sau folia de pe geamuri. Reprezentantii Registrului Auto spun ca normele de poluare vor fi de la anul completate conform standardelor europene si ca emiterea noului tip de documend va duce la disparitia a cel putin doua taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centru de cercetare la spital

Proiect de cercetare de aproape 30 de milioane de lei la Spitalul Judetean Sibiu. Centrul va fi deschis la parterul Policlinicii. Printre aparatele care vor fi achizitionate in cadrul proiectului se numara si un RMN de ultima generatie. Spitalul sibian a depus acest proiect la Ministerul Educatiei in anul 2013. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro