Radio Eveniment se extinde!

Radioul preferat al sibienilor se extinde. Ziua de Marti,27 iunie,marcheaza inceputul unei noi ere pentru cel mai vechi radio sibian. Acesta se va extinde semnificativ,acoperind,pe langa Sibiu,inca doua mari judete : Valcea si Arges. In urmatoarea perioada Radio Eveniment va realiza program local dedicat pt fiecare localitate in parte.

” Sper ca radioul local de buna calitate si dedicat comunitatii locale sa ne aduca succesul la Valcea si Pitesti,asa cum de peste 21 de ani Radio Eveniment s-a dovedit a fi lider in audienta locala la Sibiu”. A declarat Alin Calin, Director General al Trustului de Presa Eveniment.

Radio Eveniment se va clasa astfel in randul radiourilor exclusiv locale,dar cu o mare acoperire. Programele de divertisment ,dedicatiile ,stirile si emisiunile locale sunt atuurile cu care Radio Eveniment Valcea -Pitesti va intra pe piata media locala.In curand 96,9 fm-Radio eveniment Valcea -Pitesti.

Eveniment FM a lansat in acest an si redactia in limba germana cu studiourile in Munchen, care va emite buletine de stiri din Germania.

Trustul de presa Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian. Au urmat sute, mii, milioane de cuvinte LIVE , o familie frumoasa,sanatoasa, si dinamica, asta inseamna si azi Radio Eveniment. Spectacole, campanii de ajutorare a celor nevoiasi, intalniri cu Fan Clubul Eveniment, concursuri, premii, emisiuni in direct cu ascultatorii, implicare in social, cultural, mult divertisment, stirile cele mai importante, si cea mai buna muzica de toate genurile. Dupa primii 2 ani,103,20 fm, Eveniment avea sa se gaseasca pe primul loc in sondajele
de audienta, loc pe care nu l-a mai pierdut pana azi. Dar cum familia noastra devenea din ce in ce mai numeroasa si mai dornica de a ne intalni tot mai mult ne-am propus sa ne vedem, si am promis sa o facem in fiecare zi…asa ca sarbatorind cu fast 4 ani de radio la 01.03.2000 intra in eter TELEVIZIUNEA EVENIMENT, canal 41. Este momentul ca Trustul de Presa Eveniment sa detina toate cele 3 media si sa le ofere sibienilor
“Televiziunea orasului tau!”. Aceleasi ganduri frumoase, evenimente de anvergura si totul in imagini. Stiri, emisiuni, talk-show-uri, filme, documentare, duplexuri, si totul in cel mai complet si lung program local de televiziune. Astazi EVENIMENT TV este cel mai urmarit program local de televiziune, si detine distinctii pentru cele mai bune emisiuni tv. Anul 2008 are sa aduca si o noua statie de radio pentru locuitorii orasului Agnita, astfel ca pe 88,5 fm agnitenii pot receptiona un program local un nou EVENIMENT FM. Aceeasi reteta de succes si mereu cea mai buna muzica.
In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana. Astfel am reusit sa implementam o noua identitate, mai dinamica si mai apropiata de cererea pietei, pastrand totusi aceleasi elemente care ne-au consacrat si ne-au impus ca lideri media locali.
In anul 2015 Televiziunea Eveniment TV devine post REGIONAL, si acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral. Astfel grila de programe s-a adaptat pentru publicul care ne receprioneaza in jumatate din teritoriul Transilvaniei si Litoralul Romanesc.
In anul 2016 Trustul de Presa Eveniment a lansat si televiziunea locala Eveniment TV SIBIU, exclusiv pentru Sibiu. Astfel compania noastra media, nu a lasat liber segmentul de piata care ne-a consacrat, si a redat sibienilor programele tv locale cu care s-au obisnuit in ultimii ani.
Astazi Trustul de Presa Eveniment detine Radio Eveniment FM Sibiu, Radio Eveniment FM Agnita, Televiziunea Eveniment TV REGIONAL, Televiziunea Eveniment TV SIBIU, portalul de stiri evenimentsibiu.ro, evenimentulsibian.ro, ultimulceas.ro.

One thought on “Radio Eveniment se extinde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat pentru talharie

Aproape un an de zile. Atat le-a luat oamenilor legii sa trimita dupa gratii un barbat care a talharit o persoana in statia CFR Medias. Hotul este acum incarcerat in Centrul de Arest Preventiv de la Sibiu. Fapta pentru care tanarul in varsta de 23 de ani a fost condamnat, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro