Radarul Padurii, un succes!

Hila Ovidiu

Sibiul, Brasovul, Gorjul si Hunedoara conduc in topul transporturilor ilegale de lemne. Per total, prin aplicarea proiectului “Radarul Padurii” au fost semnalate sute de cazuri.

indexSistemul “Radarul Padurii” a fost implementat inca de la inceputul lunii octombrie. Este unul dintre cele mai performate softuri de urmarire a materialului lemnos pe care le are Romania. In ceea ce priveste topul transporturilor ilegale de lemne, se pare ca Brasovul si Sibiul conduc. Pana dupa prima saptamana a acestei luni fusesera peste 500 de apeluri pe 112. in aproximativ 200 de cazuri s-a confirmat suspiciunea de transport ilicit. Locurile urmatoare in nefastul top sunt Gorjul si Hunedoara. Radarul Padurilor este un sistem informatic care permite monitorizarea traseului fiecarui lemn plecat din padure si pana la momentul la care ajunge la firma care urmeaza sa il prelucreze. Pe viitor un sistem similar ar putea fi implementat si in ceea ce priveste balastirele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente ieftine la magazinele de tip economat

Batranii ar face orice pentru a economisi fiecare leu pe care il au din pensie. Cand vine vorba alimente oamenii prefera sa cumpere din magazinul CARP. Numai in ultima luna s-au vandut peste 10 tone de alimente. De la magazinele de tip economat din judet pensionarii sibieni pot cumpara zahar, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro