R.I.S.C

Hila Ovidiu

Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta si societatea de gaz le-au predat joi elevilor de la scoala Regele Ferdinand o lecite cu totul speciala. Aici copii cu varste intre 10 si 12 ani au aflat informatii despre riscurile pe care le implica manevrarea gresita a aparatelor alimentate cu gaze naturale sau a instalatiilor electrice. Actiunea este parte a campaniei “R.I.S.C-Renunta.Imporvizatiile Sunt Catastrofale”

Elevii Scolii Generale Regele ferdinand din Sibiu au primit joi lectii despre energie. Acestia au avut ocazia de a afla cat de periculoase sunt instalatiile electrice sau de gaze in situatia in care sunt folosite necorespunzator.O actiune similara a avut loc miercuri la Medias. Campania R.I.S.C a debutat in noiembrie si are ca scop tragerea unui semnal de alarma cu privire la riscurile care pot aparea in situatia utilizarii necorespunzatoare a surselor de energie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Antigripal-tura a doua

A sosit cea de-a doua transa de vaccin antigripal. La Sibiu au ajuns de aceasta data 11 mii de doze. Cea mai mare parte a acestora va fi impartita medicilor de familie. La Sibiu au ajuns inca 11 mii de doze de antigripal reprezentand cea de-a doua transa de imunizant […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro